Permanente laser ontharing Den Haag

Geplaatst op 15-09-2022

Categorie: Mens en gezondheid

Blue Diamonds in Den Haag biedt een breed scala aan laser ontharingsopties om aan uw individuele behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige oplossing voor ongewenste lichaamsbeharing, of op zoek bent naar een meer langdurige oplossing, ons team van experts kan u helpen de perfecte behandeling te vinden.

In onze beautysalon gebruiken we de nieuwste technologie en apparatuur om u pijnloos van u ongewenste haargroei af te helpen.

Wat kan u allemaal laten ontharen?

Eigenlijk elke plek waar haar groeit op u huid kunnen wij deze weg laseren. Dit geldt zowel voor mannen als vrouwen! Onze meest voorkomende behandelingen zijn:

Is ontharen pijnlijk? Nee! Wij gebruiken een geavanceerde laser met een koelsysteem voor een comfortabele ervaring.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig om voorgoed van de haargroei af te zijn?

Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig om volledig haar vrij te zijn. Dit verschilt echter per persoon. Het aantal behandelingen is ook afhankelijk van factoren als haartype, huidtype en het te behandelen gebied.

Wat is de prijs van laserontharing?

De prijs van een laserbehandeling begint bij € 49,00. Dit is voor een klein gebied zoals de kin of bovenlip. Een groter gebied zoals de bikinilijn of de schouder begint bij € 99,00 euro.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Blue Diamonds Health & Beauty Club
Noordeinde 35 in Den Haag