Het beginnen van uw eigen marktplaats website

Geplaatst op 14-07-2022

Ook wanneer u niet veel verstand van programmeren heeft, is het beginnen van een marktplaats website goed te doen. Zo biedt het advertentie script van Vrolijk Internet Services de mogelijkheid om uw eigen marktplaats site te beginnen en deze op een gemakkelijke manier te beheren. U kunt het script samen met webhosting aanpassen, maar als u reeds een webhosting pakket heeft waarop u PHP scripts kunt draaien, dan is het script ook eenvoudig op uw eigen webhosting pakket te installeren.

Het script biedt verschillende mogelijkheden om online inkomsten te genereren. Zo kunt u een prijs koppelen aan het plaatsen van advertenties in bepaalde rubrieken. Als een adverteerder een advertentie in een dergelijke betaalde rubriek plaatst, zal hij eerst een geldbedrag moeten betalen voordat de advertentie binnen de betreffende rubriek zichtbaar wordt. Het ontvangen van online betalingen kan worden ingesteld door een koppeling met Mollie of DigiWallet te leggen. Verder bevat het script de mogelijkheid om direct via PayPal geld te ontvangen.

In het voor bezoekers toegankelijke gedeelte kan worden gezocht naar nieuwe en tweedehands spullen die door de verschillende adverteerders op uw site worden aangeboden. Via een reactieformulier dat vanuit iedere advertentie eenvoudig is op te vragen, kan de bezoeker een reactie sturen naar de adverteerder. De adverteerder zal per e-mail een bericht ontvangen wanneer er wordt gereageerd op één van zijn advertenties.

Ook bestaat de mogelijkheid om een bod in te sturen bij een advertentie. De adverteerder kan dat bij het aanmaken van een advertentie instellen. Eventueel kan de adverteerder daarbij instellen hoe hoog een bod minimaal moet zijn. Op het moment dat er een nieuw bod binnenkomt, zal de adverteerder per e-mail op de hoogte worden gesteld.

Men kan zich eenvoudig via uw advertentie website aanmelden. Bij aanmelding wordt een account aangemaakt waarmee advertenties op de website kunnen worden geplaatst. Ook kan men met een eigen account advertenties opslaan in de favorieten. En vanuit de favorieten een advertentie eenvoudig opnieuw bekijken.